Gokart

GOKART

Vår

BANA

Ni finner banan i Karstorps industriområde på Videgrensgatan 10 där den ligger längst ner intill ett av Västerviks motionsomården.  Vi erbjuder körning från 6år och minst 115cm längd, priset för körning börjar från 100kr och beror sedan på hastighet och upplägg!


Ni finner all information om såväl Drop In (spontanbesök) som bokning av hela evenemang/race liksom våra tio i topp listor under gokartmenyn ovan. Varmt välkomna till oss för att köra några energifyllda och roliga gokartlopp!

Våra

GOKARTAR

Vi kör med gokartmärket Sodikart som är Världens i särklass största tillverkare av hyrkarting bilar internationellt. Deras erfarenhet och kunnande om branschen säkrarbästa möjliga upplevelse för Er!

STANDARDGOKART

Låg och hög hastighet körs med världens bästa hyrkartingbilar som kommer från Franska Sodikart. Modellen heter RT8 och den har förutom riktigt go körkänsla även den högsta säkerhetstandarden.


Från den 10 juli 2020 kör vi med hela 16st sådana gokartar och kan därav erbjuda körning för avsevärt många fler kunder än tidigare. Ni behöver alltså inte vara oroliga för att inte få plats att köra ens under högsäsong längre. Detta då förutsatt att banan ej är reserverad för evenemang av andra kunder, om banan är bokad det ser Ni i kalendern ovan!

PRESTANDAGOKART

För Er som kör på ett säkert, bra och hänsynsfullt sätt med vår standardbil på 9hk finns möjligheten att få köra en av våra fyra RX250 från Sodikart.  För samtliga effektlägen (15 och 22hk) gäller att man skall vara prickfri på alla sätt med våra standardbilar. Förare under 18år får endast köra i målsmans närvaro, minsta längd är 150cm och lägsta ålder är 15år.