Drop In information

GOKART

Kör

DROP IN

Ett drop in lopp har en garanterad körtid av 8 minuter med tidtagning! Vi justerar in gokarten efter Er längd och ställer in den på den effekten Ni skall ha. Vi kör aldrig olika motoreffekter i samma lopp och det såklart av rena säkerhetssjäl. Vill du som vuxen köra med ditt barn som kör låg motoreffekt (5 hk) så går det utmärkt så länge som Ni kör på samma motoreffekt vilket trotts allt är ännu roligare för Era barn!

STANDARDGOKART

Våra 16 standardgokartar justeras med fjärrkontroll mellan de tre hastighetslägena låg, mellan och hög. Dessa standardgokartar kommer från Franska Sodikart och det är världens bästa hyrkartingmodell. Den heter RT8 och den har förutom riktigt go körkänsla även den högsta säkerhetstandarden.


LÅG HASTIGHET (5 hk, max 35km/h)

Vi har 1 mini gokart för barn från 6 år t.o.m. 8 år som är längre än 115cm, denna är extra lättstyrd förutom att den är mindre och mer justerbar än våra standardgokartar. Som en extra säkerhet har den också 4 punktbälten.
Pris 100kr


LÅG HASTIGHET (5 hk, max 35km/h)

För barn från 8 år t.o.m. 11 år som är längre än 125cm.
Pris 100kr


MELLAN HASTIGHET (7 hk, max 45km/h)

För ungdomar från 11 år t.o.m. 14 år som är längre än 135cm.
Pris 125kr


HÖG HASTIGHET (9 hk)

För ungdomar från 14 år och vuxna med minsta längd av 150cm.
Pris 150kr

PRESTANDAGOKART

För Er som kör på ett säkert, bra och hänsynsfullt sätt med vår standardbil på 9hk finns möjligheten att få köra en av våra fyra RX250 från Sodikart.  För samtliga effektlägen (15 och 22hk) gäller att man skall vara prickfri på alla sätt med våra standardbilar.

Förare under 18år får endast köra i målsmans närvaro, minsta längd är 150cm och lägsta ålder är 15år.


STEG 1 (15 hk)

Det som krävs för att Ni skall få köra detta är att Ni som förare skall ha presterat en varvtid av under 42 sekunder med vår standardbil på hög hastighet 9 hk på vår bana. Pris 230kr


STEG 2 (22 hk)

För att kunna köra detta effektläge så skall man ha presterat en varvtid av under 39.5 sekunder med vår prestandabil på 15 hk runt vår bana. Pris 300kr

VIKTIG INFORMATION OM DROP IN


KÖSYSTEM

För att ställa Er i kö för körning så behöver Ni registrera Er i våra registreringsterminaler och betala. Därefter placeras Ni av vår personal in i närmast lediga lopp och kan då få en ungefärlig starttid av vår personal.  Om Ni vid extremt stort kundtryck hos oss på Action Center som kund väljer att  ta en sväng för att senare komma tillbaka till anläggningen för körning när Ert lopp närmar sig så skall Ni alltid vara tillbaka minst 30min innan Ert inplanerade lopp.


OBS, det finns inget annat sätt att "stå i kö" på hos oss än att betala och bli inskriven i närmast lediga lopp!


EJ BOKNINGSBART

Det går inte att boka eller reservera tid för drop in körning, det är alltid kösystem och först till kvarn som gäller. Om Ni måste ha en reserverad tid just till Er grupp så är den rätta produkten för Er att boka ett event, det går alltså inte att boka drop in lopp varesig via formuläret nedan eller i vår bokningstelefon.   


KONTROLLERA ATT BANAN ÄR LEDIG

Tänk också på att bokade event alltid går före drop in, ta därför alltid för vana att kontrollera  om banan är ledig eller upptagen innan Ni beger Er mot Action Center för att köra gokart.


TÄVLINGSFORM FÖR DROP IN

All tävling under drop in körning sker utefter snabbaste varvtid, vi kör aldrig drop in  loppstävling på position. Om Ni vill köra positionstävling med uppställning vid startlinjen vid start så hänvisar vi Er alla kunder till våra bokningsbara gokartevenemang längre ner på denna sidan!r