Sök jobb

SÖK JOBB HOS OSS

Att jobba på

ACTION CENTER

Hos oss får du jobba med glada kunder under årets skönaste dagar mitt i sommaren i den härliga kuststaden Västervik!

Exempel på uppgifter Ni får utföra när Ni är en del av vår personal är att sköta kassa/reception, att planera gokartlopp, att informera om regler och ge körnings tips till kunder. Ni får som alla hos oss även vårda anläggningen med allt vad det innebär från att klippa gräset till att måla eller snickra.

Om Ni är erfarna mekaniker eller har skruvat mycket under Er uppväxt så finns även möjligheten att bli en del av dom som servar våra gokartar som behöver däck och oljebyten mm med jämna mellanrum.


Vårt utbud skall även breddas under denna säsong med Archery Tag och Bumperball. Därav är det även positivt om Ni har erfarenhet av lagidrotter och extra positivt om Ni har ledar eller domar erfarenhet då detta gör det enklare att kunna axla samt göra ett gott stabilt intryck som eventvärd för dessa sjukt roliga nöjena. 


Inför säsongen 2022 så  söker vi även bokföringskunskap, detta för att själva kunna sköta en andel av det jobbet själva medans vår anlitade ekonom allt mer får fokusera på att sköta bokslutet. Detta är även det endast en kompletterings syssla i kombination med den dagliga sysselsättningen på Action Center.


Ni behöver fylla 16 år innevarande år för att kunna få ett jobb på Action Center och anledningen till det är att vi dels har en sådan arbetsmiljö att det inte är att rekommendera att vara yngre men även att arbetsmiljölagen säger att Ni ej får jobba så många timmar vardagar eller per vecka som våra tjänster behöver.


Vi avancerar ständigt framåt med vår verksamhet, ökar vår kvalite och breddar vårt utbud. Vill du vara med på vår resa framåt och bidra till att stärka Västerviks attraktionskraft som besöksmål?


Skicka då in Er ansökan till oss i nedan formulär!

Vi söker följande

EGENSKAPER

Vi söker Er som älskar att bidra till att andra människor får en rolig och minnesvärd upplevelse!

Att vara utåtriktad och se tjusningen i att prata inför grupp är en bra grund hos oss. Andra fördelar (men ej krav) är att ha bilkörkort och att kunna prata bra Engelska eftersom vi har en del internationella kunder på vår anläggning om somrarna. Extra bra är det såklart om Ni har jobbat i butik tidigare eller om Ni kan ytterligare språk så som Danska, Norska eller Tyska.


SÖK SOMMAR ELLER EXTRAJOBB INFÖR SÄSONGEN 2022 REDAN NU

Där finns såväl sommarjobb som möjligheter till att extrajobba övriga året på kvällar och helger hos oss på Action Center. Sommarjobb erbjuds mellan 15 Juni till 15 Augusti på heltid, med extrajobb kväll avser vi från 16:30 till max 22:00 men vanligtvis till 20:15. Vi söker utöver det även personal som kan jobba hos oss på kontorstid (09:30 till 16:30) mitt i veckorna för att åter kunna tillhandahålla möjligheten för framför allt våra företagskunder att kunna köra sina företagsevent under dessa tider!

Varmt välkomna med Er ansökan!

OBSERVERA
Endast ansökningar via formuläret kommer att behandlas, om Ni önskar skicka in extra information utöver det så är det okey att göra det till info@action-center.se